• Biodata Memey Suhaiza Suhaimi – Diari Anak Seni

    • CategoriesIsu semasa

Salam & hello buat semua pembaca yang dihormati sekalian, 3-4 hari juga aku tak online dan hampir 5 bulan juga aku tak sentuh laptop Compaq Presario B3800 aku ni. Seperti biasa aku cuba mengupdatekan diriku yang tak berapa update dah ni dengan isu-isu semasa. Selain dari isu-isu politik negara, info sukan, info teknologi dan lain-lain nampaknya sekali lagi isu kontroversi artis tanah air mendominasi ruang lingkup internet di Malaysia ini. Ketika ini kita disajikan dengan isu hangat khalwat Norman Hakim & Memey Suhaiza pendatang baru persada seni tanah air.

Setelah diselidik, muda lagi rupanya pelakon wanita Memey Suhaiza ni. Serba sedikit butir peribadi artis cantik ini.

Nama tak komersial artis ini ialah Suhaiza Suhaimi yang dilahirkan pada 25 Mac 1988 di Hospital Kota Tinggi, Johor. Pelakon wanita yang berpendidikan SPM ini menjadikan profession Model, Pengacara dan Pelakon dan masih lagi bujang. Antara lakonan Memey Suhaiza ialah, Rahsia Sebuah Pengorbanan, Karipap Istimewa, Jaringan dan banyak lagi. Orang yang bertanggungjawab membawa Memey ke industri seni tanah air adalah ibu saudaranya – Darling Ngasri manakala Memey telah mengacarakan rancangan Diari Anak Seni Musim ke-4 dan 5.

Bagi yang mahu melihat gambarnya sila klik mana-mana link berikut :-
Gambar Memey Suhaiza
Pelakon Memey Suhaiza
Memey Suhaiza Norman Hakim

Jadi, apa moral yang boleh kita dapat dari kes ini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Responses

  • standard la bro…
    artis malaysia… :P

  • rase nyer ade kes dengki mengdengki..

  • ehm. artis malaysia. Memang macam-macam sekarang. :)

  • ala biasa la ni!!!! selagi setan dan iblis wujud kat dunia, kita ni manusia sentiasa akan diperdaya.. nk buat camner lagi… bertaubat la.. jgn asik berTAUBUAT je.

  • Yang pasti. macam2 dah jadi sekarang. Memey oh memey..

  • nikah aje kalau dah suka sama suka … jgn sampai terbuat yang tak baik

  • Well memey ni mcm sje je perangkap en.norman hakim mebi dy ni peminat fanatik norman kot.. pastu trus amik kesempatan kol Jais.. lg pon come on lah memey ni still budak mentah gatal tu mmg memuncak.. eii geli nye..

    yg si norman tu pon ketua keluarga bermasalah.. tk kisah la if ur wife tu buat ape pon u as a leader kne lead dy mah.. bkn kau pon cr pompuan lain.. stupid a**H***~!

  • hmm.tu ler..aris mlaysia skrg,mcm2 adaaaa…
    alahai,budak lagi..xreti pk..huh..wat malu kpg ja…eeee….

  • kak memey……jgn pts asa dgn kata2 org……sy sntiasa mnykg akak…..akak bleh dpt no sy dr abg hafiz mystarz lg 2.akak blh call n msj sy klu nk th lbh lnjd tntg akak n norman yg sbenarnya.

  • ok akak….jmpa kat RNG….

  • ila mang bnci lau org y ske rsakkan hbngn rmh tngga orang nk2 sesame pmpuan. fkir la kita sama2 pmpuan msti thu prasaan seorang wanita apbla suaminya d rmps org… ada xkcik hti kak ebby….. memey2…… laki ln kt luar 2 kn msh blmbak ag npe ambk suami org plak… tobat2 la dnia dh tua bla2 mse je. blh blaku…

Leave a Reply

Toggle menu